Een houten fotolijstje repareren

Geef uw herinneringen weer een ereplaats in huis of op kantoor. Loctite Super Glue Power Easy is speciaal ontwikkeld zodat u meer tijd hebt om oppervlakken en onderdelen te herpositioneren. De ideale oplossing voor reparaties, zoals het repareren van een fotolijst, waarbij een zorgvuldige en precieze aansluiting vereist is. Ook is de formule ontwikkeld om het risico op vastgelijmde vingers te verminderen. De sterke, niet-druipende gel droogt na enkele minuten transparant op en vormt een onzichtbare verbinding met een schone en nette afwerking. De krachtige formule zorgt voor een langdurend duurzaam resultaat.

Zo gaat u te werk:

  1. Zorg dat de oppervlakken die u wilt samenvoegen schoon en helemaal droog zijn en goed op elkaar passen.
  2. Laat voorzichtig een druppeltje lijm op één van de oppervlakken vallen en druk de delen direct tegen elkaar. Met Super Glue Power Easy hebt u de tijd om delen te herpositioneren en indien gewenst nog beter te laten aansluiten.
  3. Vasthouden zonder te verschuiven totdat de lijm droog is. Overtollige lijm kan op dit punt nog gemakkelijk worden verwijderd als het droog is (zie punt 5).
  4. Laat tenminste 1-2 uur drogen. Voor het beste resultaat wacht u een nacht voor ingebruikname.
  5. Schraap, als de lijm droog is en er nog lijmresten over zijn, deze voorzichtig af met een scherp mes of verwijder ze met een tissue gedrenkt in Loctite Glue Remover of nagellak remover met aceton.
  6. Plaats het dopje meteen weer terug en bewaar de lijm rechtop op een koele, droge plaats.

Aanbevolen producten: